Trabant

Duroplex karosszéria, hátborzongató hang (trrrammm-tatatatata-tammm), kékesszürke füsttenger és felejthetetlen szag-kombináció – mindez szűkös kényelmetlenséggel párosítva. Ha valaki tényleg kíváncsi a „létező szocializmus” valódi hangulatára, akkor számára kihagyhatatlan a Trabant-élmény!

Pöfögés

Alkalmi vagy spontán jelleggel szervezett rövid Trabantos programok a Memento Parkban, sétaautókázás a szobrok között vagy Sztálin csizmái előtt, pöfög és duruzsol a két ütem.

A program előzetes egyeztetéssel a Memento Parkba szervezett csapatépítő játékok, családi és közösségi események kiegészítő programjaként is megrendelhető.

Transzfer

Sikkes és stílszerű érkezés a Memento Parkba Trabanttal! Budapest belterületéről a hét bármely napján, rendes nyitva tartási időben rendelhető egyéni látogatók vagy csoportok számára.

Kombinált túra

A Trabant transzfer igény szerint kiegészíthető tárlatvezetéssel a Memento Park rendes nyitva tartási idejében, vagy azon kívül. Összeköthető Ecseri piac látogatással, 1956-os emlékhelyszínek érintésével. Egyéni elképzeléseket is megvalósítunk.

Csapatépítés

Hol bujkál Vlagyimir? Hány szobron van szemüveg? Melyik a legmagasabb alkotás a Memento Parkban? Mennyien férnek be egy Trabantba? Ki tud csukott szemmel Trabantot vezetni? Ezekre a kérdésekre mind fény derülhet csapatépítő programjainkon. A Memento Park kiváló helyszíne szabadtéri csapatépítő játékoknak, melyekhez igény szerint teret, inspirációt, közreműködést biztosítunk.