Trabant

Utaztál már olyan autóban, amiből egyet már félig megevett egy ló? Ülj be egy eredeti, több évtizedes Trabant autóba! Érkezz a Memento Parkba stílszerűen egy kelet-német, papírjaguárban! Összetéveszthetetlen hang (trrrammm-tatatatata-tammm), kékesszürke füsttenger és felejthetetlen szag – mindez szűkös kényelmetlenséggel párosítva.

Hogyan utazott a kommunizmusban egy átlagos család hétvégén a kirándulásra? Ha tényleg szeretnéd átélni a „létező szocializmus” valódi hangulatát, akkor kihagyhatatlan a Trabant-élmény!

Többféle ajánlatunkból választhatsz. Ne hagyd ki ezt a soha vissza nem térő lehetőséget! Ne várd meg, hogy végleg lerobbanjon az utolsó Trabantunk is!

További információ és foglalás: info@mementopark.hu

Transzfer

Nem kicsit feltűnő, de mindenképp stílszerű érkezés a Memento Parkba. Budapest belterületéről a hét bármely napján, rendes nyitva tartási időben rendelhető egyéni látogatók vagy csoportok számára a Trabant-transzfer.

A transzfer ára: 55.000 Ft/Trabant
Idegenvezetés: 12.000 Ft/csoport
Az ár tartalmazza:
- háztól-házig transzfer Budapest területén
- belépőjegy a Memento Parkba
- egy ital a Memento Park Red Star Store büféjében
- idegenvezetés

Kombinált túra

A Trabant transzfer igény szerint kiegészíthető tárlatvezetéssel a Memento Park rendes nyitva tartási idejében, vagy azon kívül, akár az alkonyatban vagy a sötét estében is! Összeköthető bármilyen másik, a témába illeszkedő programmal, például a 60-as és 70-es évek retró kincseit kínáló Ecseri piac meglátogatásával, vagy az 1956-os forradalom emlékhelyszíneinek érintésével. Mindezektől eltérő egyéni kéréseket is szívesen teljesítünk.


Trabant túra az 1956-os forradalom emlékére

A programban meglátogatjuk az 1956-os magyar forradalom ikonikus pontjait: a parlament előtti sortűz helyszínét a Kossuth teret, a szovjet Vörös Hadsereg első vereségének csataterét a Corvin közt, és a forradalom mártírjainak nyughelyét az Új Köztemetőt.

Munkásmozgalmi Trabant túra

Túránkon a Fiumei úti sírkertben teszünk egy sétát. Ellátogatunk a Munkásmozgalmi Pantheonhoz, felkeressük Kádár János kommunista pártfőtitkár és felesége Tamáska Mária, valamint a kommunisták által kivégzett kommunista belügyminiszter Rajk László sírját is. A program másik állomása egy klasszikus szocreál lakótelep, annak minden árnyával és bájával.

A túrák hossza: 3 óra
A túrák ára: 65.000 Ft/Trabant
Az ár tartalmazza:
- háztól-házig transzfer Budapest területén
- kötetlen beszélgetés képzett sofőr-idegenvezetővel
- tárlatvezetés a látványosságoknál és emlékhelyeknél
- belépőjegy - amennyiben szükséges - a látványosságoknál és emlékhelyeknél
Memento Park látogatás felár: 12.000 Ft/Trabant
A túrák hossza Memento Park látogatással kombinálva: 5 óra

Csapatépítés

Hol bujkál Vlagyimir a szovjet kettős ügynök? Hány propagandistán van szemüveg? Van-e sapka Lenin fején, amikor a kezében is szorongat egyet? Melyik a legmagasabb alkotás a Memento Parkban? Mennyien férnek be egy Trabantba? Ki tud csukott szemmel Trabantot vezetni? Mit üzen Sztálin a jövőnek? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz egy-másfél órás, vicces csapatépítő programjainkon. A Memento Park kiváló helyszíne a szabadtéri csapatépítő játékoknak, melyekhez igény szerint teret, inspirációt, közreműködést biztosítunk.

Pöfögés

Sétaautókázás a Memento Park szobrai között és Sztálin csizmái előtt. Pöfög és duruzsol a két ütem. Milyen az igazi Trabant-érzés? Itt és most kipróbálható! A Memento Park látogatást a Trabant-pöfögés teheti igazán teljessé! A pöfögés családi eseményekre, iskolás csoportoknak vagy csapatépítő programok kiegészítőjeként ajánlott. A programot előzetes foglalással biztosítjuk.

A pöfögés és Trabantos csapatépítő programok ára:
30.000 Ft kiállási díj/Trabant + 1.000 Ft/fő
Trabantos csapatépítő programok:
- Trabant tologatás
- vakvezetés másodpilótával
- Trabant-tömés
- pöfögés
- teszt-vezetés (csak érvényes jogosítvánnyal rendelkező vendégeknek)
30 fő feletti csoportlétszám esetén javasoljuk egy második Trabant megrendelését.
A programok hossza létszámtól függően 30-60 perc.