Kombinált túra

A Trabant transzfer igény szerint kiegészíthető tárlatvezetéssel a Memento Park rendes nyitva tartási idejében, vagy azon kívül, akár az alkonyatban vagy a sötét estében is! Összeköthető bármilyen másik, a témába illeszkedő programmal, például a 60-as és 70-es évek retró kincseit kínáló Ecseri piac meglátogatásával, vagy az 1956-os forradalom emlékhelyszíneinek érintésével. Mindezektől eltérő egyéni kéréseket is szívesen teljesítünk.


Trabant túra az 1956-os forradalom emlékére

A programban meglátogatjuk az 1956-os magyar forradalom ikonikus pontjait: a parlament előtti sortűz helyszínét a Kossuth teret, a szovjet Vörös Hadsereg első vereségének csataterét a Corvin közt, és a forradalom mártírjainak nyughelyét az Új Köztemetőt.

Munkásmozgalmi Trabant túra

Túránkon a Fiumei úti sírkertben teszünk egy sétát. Ellátogatunk a Munkásmozgalmi Pantheonhoz, felkeressük Kádár János kommunista pártfőtitkár és felesége Tamáska Mária, valamint a kommunisták által kivégzett kommunista belügyminiszter Rajk László sírját is. A program másik állomása egy klasszikus szocreál lakótelep, annak minden árnyával és bájával.

A túrák hossza: 3 óra
A túrák ára: 72.000 Ft/Trabant
Az ár tartalmazza legfeljebb három fő részére:
– háztól-házig transzfer Budapest területén
– kötetlen beszélgetés képzett sofőr-idegenvezetővel
– tárlatvezetés a látványosságoknál és emlékhelyeknél
– belépőjegy – amennyiben szükséges – a látványosságoknál és emlékhelyeknél
3 főnél nagyobb létszám esetén további járművekre van szükség. Ez esetben csak a transzfer árát érvényesítjük. Az idegenvezetés díját az első szolgáltatás tartalmazza.

Memento Park látogatás felár: 22.860 Ft/Trabant, ami 3 főnél nagyobb létszám esetén minden járműre alkalmazandó.
További szolgáltatások kombinált túra esetén:
– Memento Park belépőjegy
– Memento Park tárlatvezetés
– személyenként egy ital a Memento Park ajándékboltjában
– könnyű ebéd
A túrák hossza Memento Park látogatással kombinálva: 5 óra

Foglald le most