Információk

Közösségi közlekedés

BKK menetrend szerinti autóbusszal

101B, 101E vagy 150-es BKK autóbusz 10-30 percenként indul (napszaktól függően) a XI.kerületi “Kelenföld Vasútállomás” Metro 4 végállomástól (Őrmező oldal). A busz a Budatétény vasútállomás (Campona) felé közlekedik. Menetidő a Memento Park megállóig a 101B és 101E járatokkal 9 perc, a 150-es busszal 25 perc.

Az autóbuszra menetjegy elővételben (350 Ft) vagy a járművezetőnél (450 Ft) vásárolható. Az utazáshoz BKK-bérlet, napi-, heti- vagy turistajegy, illetve Budapest Kártya is használható.

Ugyancsak a Kelenföld Vasútállomás végállomástól (Etele téri oldal) a Volánbusz 710, 720, 722 számú, 20-30 percenként induló járataival a Memento Park megállóig a menetidő körülbelül 15 perc. Menetjegy az autóbusz-végállomás jegypénztárában elővételben vásárolható, illetve a járatra a BKK bérlet is érvényes.

Különjárat

Különjárati autóbusz rendelhető bármilyen célállomástól a Memento Parkig és vissza bármilyen célállomásra.

Trabant transzfer

Nincs annál stílusosabb, mint vidáman berregve, egy több évtizedes kelet-német népautóban rázkódva és szúrós szagú, kék füstfelhőből kibontakozva megérkezni a Memento Parkba! A speciális Trabant-élmény semmivel sem összehasonlítható! Látvány, szag, hang és rezgés! Kihagyhatatlan.

A teljes program időtartama Budapesten belüli oda-vissza utazással és a Memento Park meglátogatásával összesen 3 óra. A programhoz magyar, német vagy angol nyelvű idegenvezetés is rendelhető.

További információk, időpont-egyeztetés ezen a címen.

Látogatói információk

A Memento Park költségvetési támogatás nélkül, kizárólag saját bevételeiből gazdálkodik. A Covid-19 járvány miatt elrendelt bezárás utáni újrakezdést eladósodva, hitelfelvétellel, a nulláról indítottuk.

A látogatói kényelem javítása érdekében – infrastrukturális korszerűsítéseket is elkezdtünk, de a járvány miatt több mint egy évig anyagi források nélkül maradtunk, így a munka befejezése most késlekedik.

Mindezek miatt a területen helyenként kisebb hiányosságok vagy rendetlenség tapasztalható, amiket - erőnkhöz mérten - igyekszünk mielőbb megszüntetni. Az ennek ellenére előforduló kellemetlenségekért vendégeinktől türelmet és elnézést kérünk!

Látogatásukat, vásárlásaikat és megértésüket ezúton is köszönjük!