Információk

Közösségi közlekedés

BKK menetrend szerinti autóbusszal

101B, 101E vagy 150-es BKK autóbusz 10-30 percenként indul (napszaktól függően) a XI.kerületi “Kelenföld Vasútállomás” Metro 4 végállomástól (Őrmező oldal). A busz a Budatétény vasútállomás (Campona) felé közlekedik. Menetidő a Memento Park megállóig a 101B és 101E járatokkal 9 perc, a 150-es busszal 25 perc.

Az autóbuszra menetjegy elővételben (350 Ft) vagy a járművezetőnél (450 Ft) vásárolható. Az utazáshoz BKK-bérlet, napi-, heti- vagy turistajegy, illetve Budapest Kártya is használható.

Ugyancsak a Kelenföld Vasútállomás végállomástól (Etele téri oldal) a Volánbusz 710, 720, 722 számú, 20-30 percenként induló járataival a Memento Park megállóig a menetidő körülbelül 15 perc. Menetjegy az autóbusz-végállomás jegypénztárában elővételben vásárolható, illetve a járatra a BKK bérlet is érvényes.

Különjárat

Különjárati autóbusz rendelhető bármilyen célállomástól a Memento Parkig és vissza bármilyen célállomásra.

Trabant transzfer

Nincs annál stílusosabb, mint vidáman berregve, egy több évtizedes kelet-német népautóban rázkódva és szúrós szagú, kék füstfelhőből kibontakozva megérkezni a Memento Parkba! A speciális Trabant-élmény semmivel sem összehasonlítható! Látvány, szag, hang és rezgés! Kihagyhatatlan.

A teljes program időtartama Budapesten belüli oda-vissza utazással és a Memento Park meglátogatásával összesen 3 óra. A programhoz magyar vagy angol nyelvű idegenvezetés is rendelhető.

A transzfer ára: 67.000 Ft/Trabant
Idegenvezetés: 22.860 Ft/csoport
Az ár tartalmazza legfeljebb 3 fő részére:
- háztól-házig transzfer Budapest területén
- belépőjegy a Memento Parkba
- egy ital a Memento Park Red Star Store büféjében
- idegenvezetés
3 főnél nagyobb létszám esetén további járművekre van szükség. Ez esetben csak a transzfer árát érvényesítjük, az idegenvezetés díját az első szolgáltatás tartalmazza.

További információk, időpont-egyeztetés: info@mementopark.hu

Foglald le most

Látogatói információk

A Memento Park költségvetési támogatás nélkül, kizárólag saját bevételeiből gazdálkodik. A Covid-19 járvány miatt elrendelt bezárás utáni újrakezdést eladósodva, hitelfelvétellel, a nulláról indítottuk.

A látogatói kényelem javítása érdekében – infrastrukturális korszerűsítéseket is elkezdtünk, de a járvány miatt több mint egy évig anyagi források nélkül maradtunk, így a munka befejezése most késlekedik.

Mindezek miatt a területen helyenként kisebb hiányosságok vagy rendetlenség tapasztalható, amiket - erőnkhöz mérten - igyekszünk mielőbb megszüntetni. Az ennek ellenére előforduló kellemetlenségekért vendégeinktől türelmet és elnézést kérünk!

Látogatásukat, vásárlásaikat és megértésüket ezúton is köszönjük!

Működési támogatás

Költségvetési támogatás híján minden segítség, anyagi juttatás óriási jelentőségű a számunkra.
A Memento Park javára felajánlás a Monumentum Közhasznú Alapítvány számlájára történő befizetéssel vagy banki átutalással biztosítható.
Számlaszámunk:
10700598-44652108-51100005 CIB Bank Zrt.

SZJA 1% a 18127083-2-43 adószámra történő hivatkozással küldhető.
Minden segítséget nagyon köszönünk!

Adataink: Monumentum Közhasznú Alapítvány
Budapest 1223 Memento Park, Balatoni út – Szabadkai utca sarok
Adószám: 18127083-2-43
Bírósági bejegyzés száma: 10.238 (Fővárosi Bíróság)